A kép illusztráció, a termék eltérő lehet.
+ DRS díj/üveg
Az ír whiskyk egyik Szent Grálja, mely páratlan minősége mellett különleges elkészítési móddal büszkélkedhet.
Származási ország: Írország Gyártó: Jameson Irish Distillers
A Jameson whisky története John Jameson nevéhez köthető, aki 1780-ban, skót származása ellenére Írországban nyitotta meg saját lepárlóját, ahonnan azóta is a legmagasabb minőségű szeszes italokkal árasztja el a világot, méghozzá saját kategóriáján belül is páratlan, karakteres ízvilággal.
Különlegességét a kimagasló minőségű árpa és a kristálytiszta víz mellett leginkább az adja, hogy válogatott és ellenőrzött fahordókban érlelik, mely még különlegesebb és édeskésebb aromát képes biztosítani a Jameson whisky számára, aminek már aranysárga színén is látható a mérhetetlen törődés.
Illatát leginkább a lágy, de határozottan édeskés, fűszeres aromavilág határozza meg, amihez testes ízvilág társul, melyben a párolt gyümölcsökön túl érezhető egyfajta sherrys karakter, amihez a közepesen hosszú lecsengés során mézes és fűszeres élmény társul.
Minden egyes Jameson whisky háromszoros lepárlás során nyeri el végleges formáját és hamisíthatatlan aromáját, ezáltal leginkább önmagában fogyasztva ajánlott, egy kevéske jéggel keverve, de ha egy prémium kategóriás koktélt kevernénk, ahhoz is ideális alapanyag.
Válogasson további díszdobozos termékeinkből!